Mustáros hal
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 1 kg mélyhűtött tengeri hal
- 1 citrom leve
- 2 dl joghurt vagy tejföl
- 2 dl csípős mustár
Elkészítés
A halat a mikrohullámú sütőben felolvasztjuk, majd egy nagyobb tálba tesszük, citromlével lecsöpögtetjük. Hűtőbe tesszük 1 órára. Majd szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. A sütőpapírral kibélelt tepsibe egymás mellé szorosan lefektetjük. Közben a sütőt 200 fokra előmelegítjük. 20 percig pároljuk, majd a halat kivesszük a mustárral elkevert tejfölt a tetejükre kenjük. Levesszük 175 fokra a sütőt, majd visszatesszük még 10 percre.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.