Mustáros hal

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 1 kg mélyhűtött tengeri hal
  • 1 citrom leve
  • 2 dl joghurt vagy tejföl
  • 2 dl csípős mustár

Elkészítés

A halat a mikrohullámú sütőben felolvasztjuk, majd egy nagyobb tálba tesszük, citromlével lecsöpögtetjük. Hűtőbe tesszük 1 órára. Majd szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. A sütőpapírral kibélelt tepsibe egymás mellé szorosan lefektetjük. Közben a sütőt 200 fokra előmelegítjük. 20 percig pároljuk, majd a halat kivesszük a mustárral elkevert tejfölt a tetejükre kenjük. Levesszük 175 fokra a sütőt, majd visszatesszük még 10 percre.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.